Julia


kleurboek Dikke dames

oktober 2016


"Kleurtechnieken workshop" door Julia Woning

 

In deze 'Kleurtechniekenworkshop' is kunstenares Julia Woning je ultieme gids bij het kleuren - zij begeleidt je van begin tot eind en bij elke stap van het proces. Het begint allemaal met het juiste gereedschap en een beetje voorkennis: je kleurmateriaal en de kleurenleer. Je leert in haar workshop alles over de meest gebruikte materialen, wat hun eigenschappen zijn en hoe je ze het best tot hun recht laat komen. Van kleurpotloden, aquarelpotloden, pastelpotloden, pastelkrijt, viltstiften, waterverf, markers en gel- en glitterpennen tot de doezelaar, wit als kleur en gum als kleurmateriaal. Julia Woning laat je zien hoe je met bepaalde kleurtechnieken en het juiste kleurenpalet de mooiste kleurplaten maakt. Bovendien leer je je eigen stijl ontwikkelen door het toevoegen van patronen, schaduw en lagen. Ook laat ze verschillende mix media zien, het effect van blenden en het gebruik van terpentine.

 

* Veel achtergrondinfo over kleurmaterialen en hun eigenschappen
* Een perfecte balans tussen instructiepagina's & inspirerende voorbeelden en witruimte om zelf te oefenen
* Landscape formaat geeft volop ruimte om te schetsen en uit te proberen

 

De enige echte Dikke Damesagenda 2017
ISBN 978 90 453 2056 4
OMVANG 94 pagina's

UITVOERING Paperbag
VERKOOPPRIJS € 14,99

 

september 2016


"Tropisch Koraalrif Kleurboek" door Julia Woning

 

In het Tropisch koraalrif kleurboek neemt kunstenares Julia Woning je mee op een unieke duikervaring tussen prachtige koraalriffen in de ondiepten van de oceaan. Neem een duik tussen kleurrijke tropi- sche vissen, anemonen, sponzen, weekdieren, zeesterren, zee-egels en zeepaardjes en weelderige koralen die op de zeebodem leven. Het bruist er van het leven! Luchtbellen, zonnestralen en schitterin- gen van schubben zorgen voor een prachtig kleurenspektakel dat je helemaal zelf kunt invullen. Laat je meevoeren op de warmwaterstromen, door verlaten scheepswrakken, dein mee op de stroom en laat je opgaan in grote scholen glanzende vissen.
Julia Woning studeerde in 1994 af aan de Willem de Kooning academie en werkt sindsdien als illustrator, portrettist en beeldend kunstenaar. Julia is vooral bekend van haar Dikke Dames schilderij- en, die in verschillende galeries in Nederland te bewonderen zijn. BBNC bracht eerder haar Dikke Dames kleurboeken, agenda voor volwassenen uit en de Dierenkleurboeken. Meer informatie over Julia's werk is te vinden op www.juliawoning.com.

 

De enige echte Dikke Damesagenda 2017
ISBN 978 90 453 2051 9
OMVANG 35 pagina's

FORMAAT 30X30

UITVOERING Paperbag
VERKOOPPRIJS € 14,99

 

augustus 2016


"Het enige echte DikkeDames agenda 2017" door Julia Woning

 

Deze exclusieve DikkeDames kleuragenda is gemaakt door kunstenares Julia woning en staat vol met nieuwe tekeningen van haar hand. Elke week heb je een andere kleurplaat om in te kleuren in je eigen kleurpalet. Met deze agenda op zak wordt het komende jaar wel heel gezellig!!

 

De enige echte Dikke Damesagenda 2017
ISBN 978 90 453 1969 8 
OMVANG 240 pagina's

FORMAAT 17X17

UITVOERING INTEGRAALBAND
VERKOOPPRIJS € 14,99

 


"De enige echte DikkeDames kleurkerstkaarten " door Julia Woning

 

De 20 unieke Dikke Dames illustraties van kunstenares Julia Woning zorgen dit jaar voor extra gezellige kerstkaarten om zelf in te kleuren. De Dikke Dames zitten aan een prachtig versierde kersttafel, wandelen door winterwonderland en leggen cadeautjes onder de kerstboom. Het doosje bevat 20 verschillende, inkleurbare kerstkaarten met een bijpassende envelop. Het doosje wordt afgewerkt met luxe metallic folie. Verblijd je familie, vrienden en collega's dit jaar met een wel heel gezellig kerstkaartje! Julia Woning studeerde in 1994 af aan de Willem de Kooning academie en werkt sindsdien als illustrator, portrettist en beeldend kunstenaar. Julia is vooral bekend van haar Dikke Dames-schilderijen, die in verschillende galeries in Nederland te bewonderen zijn. Haar inspiratie komt overal vandaan: tijdens een ontbijt met haar kinderen of bij een kopje thee kunnen de gekste ideeën opborrelen. BBNC bracht eerder haar Dikke Dames kleurboeken voor volwassenen en Dierenkleurboek uit. Meer informatie over Julia's werk is te vinden op www.juliawoning.com.

 

De enige echte Dikke Dames kleurkerstkaarten
ISBN 978 90 453 2038 0
OMVANG 20kaarten

FORMAAT 15x15

UITVOERING 20 kaarten met envelop in katonnen doosje
VERKOOPPRIJS € 6,99

 

FEBRUARI 2016


"Het enige echte Dieren kleurboek" door Julia Woning

 

Het enige echte dierenkleurboek

Dieren lenen zich uitstekend als onderwerp voor kleurplaten voor volwassenen. Deze prachtige koppen met uitgesproken karakters en gedetailleerde vachten en vederpakken vragen om de mooiste kleurenpaletten. Kunstenares Julia Woning creëerde vijfendertig unieke zwart-wit lijntekeningen speciaal voor dit boek. Van statige oehoe, speelse ringstaartmaki en oer-Hollands varken, tot exotische tijger, Zuid-Amerikaanse ara en trotse pauw.

 

Het enige echte Dieren kleurboek
OMVANG 35 pagina's
UITVOERING Paperback
VERKOOPPRIJS € 14,99

 

 


"Het enige echte DikkeDames op reis XXL kleurboek" door Julia Woning

 

Het enige echte Dikke Dames op reis XXL kleurboek

De Dikke Dames van Julia Woning zijn op wereldreis geweest en zijn door haar creatieve en uiterst vaardige hand vastgelegd op verschillende plekken over de hele wereld. De vrolijke dames - en soms - heren zijn te bewonderen in badkledij, wintersportpak, traditionele Japanse outfit en zelfs in warme Inuit kleding. Verder zijn ze wezen golfen, hebben ze op olifanten en kamelen gereden, hebben ze gedoken en genoten van een heerlijke massage.

De prachtige platen van Julia Woning lenen zicht uitstekend als kleurplat voor volwassenen en geven je meteen een warm en gezellig gevoel. Op het extra grote formaat van dit kleurboek komen de Dikke Dames nog meer tot hun recht en zijn ze in vol ornaat te bewonderen.

 

Het enige echte Dikke Dames op reis XXL kleurboek
ISBN 978 90 453 1967 4 
OMVANG 35 pagina's
UITVOERING Paperback
VERKOOPPRIJS € 14,99

 

 

Gezellige Dikke Dames van Julia Woning nu ook om in te kleuren

Zou je een gesigneerd exemplaar willen kopen :-) dat kan!!

stuur mij een mailtje via contact formulier


"Het enige echte DikkeDames kleurboek voor volwassenen" door Julia Woning

 

Ze zijn vrolijk, herkenbaar en perfect om in te kleuren. De Dikke Dames brengen je altijd en overal in een goed humeur. Deze volumineuze figuren zitten aan de thee met taart, klessebessend bij het haardvuur of aan de borrel. Julia Woning illustreert en schildert haar Dikke Dames al meer dan 10 jaar en ze zijn inmiddels zeer bekend en geliefd. Naast Het enige echte Dikke Dames kleurboek voor volwassenen zullen er ook een verjaardagskleurkalender en een ansichtkaartenboekje op de markt komen.

 

Het enige echte Dikke Dames kleurboek voor volwassenen
ISBN  97890 453 1845 5
OMVANG 144 pagina's
UITVOERING Paperback, genaaid gebrocheerd
VERKOOPPRIJS € 9,95

 

 


"Het enige echte DikkeDames kleurboek om te versturen" door Julia Woning

 

Wat zijn ze toch leuk en vrolijk, de Dikke Dames! En als je ze eenmaal hebt ingekleurd, komen ze nóg meer tot leven. Die kun je natuurlijk niet voor jezelf houden. Verblijd je moeder, zus, tante of buurvrouw met een vrolijk Dikke Dames-kaartje! Dit kleurboek bevat 30 ansichtkaarten met de originele tekeningen van kunstenares Julia Woning, uitscheurbaar dankzij de handige perforatielijn. Zo wordt het wel heel leuk om een vrolijk, origineel kaartje te versturen!

 

Het enige echte Dikke Dames kleurboek om te versturen
ISBN  97890 453 1871 4
OMVANG 30 ansichtkaarten in boekje
VERKOOPPRIJS € 9,95

 


"Het enige echte DikkeDames verjaardagskleurkalender" door Julia Woning

 

"De enige echte DikkeDames verjaardagskleurkalender"

De Dikke Dames van Julia Woning zijn zo vrolijk, die heb je het liefst altijd in de buurt. Met 'De enige echte Dikke Dames verjaardagskleurkalender' is dat zo gepiept! Iedere maand vind je de Dikke Dames in een nieuwe, herkenbare situatie: 's winters drinken ze thee bij de kachel, 's zomers zitten ze met ijsjes op het terras. Kleur ze in, hang de kalender op een goed zichtbare plek in de keuken, op de wc, desnoods naast je bed en vergeet nooit meer een verjaardag!

 

De enige echte Dikke Dames verjaardagskleurkalender
ISBN  97890 453 1872 1
OMVANG 12 vellen
UITVOERING Wire-o met ophanghaakje
VERKOOPPRIJS € 12,95

 

       

KLEURAMBASSADEURS BBNC uitgevers