Julia


Varkens beschilderd met Dikke dames

passion for pigs on tour!

 

Passion for pigs on tour is een kunstproject, opgezet vanuit de varkenshouderij.Het zijn levensechte fiberglas varkens – Designpigs - beschilderd door professionele kunstenaars. De varkens zijn speciaal voor dit project ontwikkelt en geproduceerd, ze zijn uniek en beperkt in oplage! De varkens zijn ook geschikt voor plaatsing buiten door een speciale coating. Tijdens verschillende evenementen beschilderen bekende en minder bekende kunstenaars levensgrote fiberglas varkens. Een aantal varkens worden via veilingen verkocht of via de kunstkeuken of onze website, zie prijzen. Opbrengst gaat naar: Het Leontienhuis, een opvanghuis voor mensen met een eetstoornis.

Door de verbinding te maken tussen varkenshouderij en kunst willen varkenshouders met zoveel mogelijk mensen in gesprek raken over de varkenshouderij en de manier waarop varkenshouders voedsel produceren. Passion for pigs on tour is een idee van Huub Fransen en geadopteerd door Varkens Vandaag. Vanuit Varkens Vandaag is Iwan van den Tillaart actief om samen met Huub de kunstparade vorm te geven.

 

 

Julia's Passion for Pigs on tour

ansichtkaart high tea green Valkenswaard
ansichtkaart high tea red
ansichtkaart zanger

ansichtkaart lady sings the blues

ansichtkaart high tea green Rotterdam
ansichtkaart high tea red
ansichtkaart zanger

 

ansichtkaart high tea green Leiden
ansichtkaart high tea red
ansichtkaart zanger

 

kleine KUNST varkens

 

Via deze website wil i u kennis laten maken met de KLEINE kunst varkens ARTPIGS zijn 30x15x15cm een ideaal kunstcadeau voor elke gelegenheid. elk varken is genummerd (al 350 stuks)en met de handbeschilderd naar ontwerp van Julia Woning.

voor meer informatie mail naar:dikkedames@juliawoning.com

kunstvarken Artpigs € 95,-
kunstvarken

AMOUR PIG

ZEBRAPIG

CELEBRATIONPIG

kunstvarken

AMOUR PIG

30x15x15cm.

grote KUNST varkens

 

Via deze website wil ik u kennis laten maken met de NIEUWE kunst varkens. GROTE kunst varkens ARTPIGS zijn 50x60c100cm gemaakt door Julia Woning. Het zijn unieke exemplaren!!! in tegenstelling met de hierboven genoemde kleine varkens die in klein oplage worden gemaakt is dit ontwerp eenmalig en uniek! u kunt ook een ontwerp laten maken.

voor meer informatie mail naar:dikkedames@juliawoning.com

kunstvarkencelebrationpig
kunstvarken julia schilderd
kunstvarken waterpig